OHLÁŠKY neděle 21.4.2024

  • Aukce uměleckých předmětů vynesla krásných 403 900 Kč, které budou odeslány na konto Paměti národa jako dar na pořízení výbavy sanitek pro Ukrajinu. Kdo zachrání jeden život, jako by zachránil celý svět.
  • Přejeme otci Christianovi k 45. narozeninám vše nejlepší a hojnost Božího požehnání. Děkujeme za veškerou péči, kterou nám s láskou prokazuje.
  • Rytíři a Indiánky zvou na historicky druhou společnou akci- Letní tábor – který se bude konat 19. – 28.8. na faře v Brtnici na Vysočině. Účastnit se mohou všechny děti ve věku 6 – 15 let. Počet účastníků je omezen, s přihláškami neváhejte. Bližší informace u vedoucích Johany Buriánkové a Jendy Ibla.
  • František Vyskočil prezentoval dopis, který sepsal na popud mnohých členů našeho společenství a který je adresován otci arcibiskupovi jako reakce na informace o prezentaci knihy o Miloši Zemanovi v Arcibiskupském paláci. Dopis vyjadřuje naše znepokojení nad konáním takové akce s osazenstvem jaké měla na církevní půdě. Diskredituje se tím veškerá snaha evangelizačně působit v nejširší veřejnosti a poškozuje se tím dobré jméno církve. Dopis byl nabídnut přítomným k podpisu a odeslán na AP.
    K dopisu připojil otec Christian i pozvání otce arcibiskupa k návštěvě našeho společenství. Rádi bychom aby jako dobrý pastýř poznal blíže život v našem společenství. Celý text dopisu najdete ZDE.

Vít Grec

Přejít nahoru